Соратники Саакашвілі повідомили, від кого слід очікувати провокацій

Читать на русском
Галабала також зазначила, що зараз Саакашвілі перебуває в Євросоюзі, де зустрічається з політиками для того, щоб заручитися їхньою підтримкою.

У партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі заявили про підготовку провокацій на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Краковець» у день прибуття в Україну екс-голови Одеської ОДА, 10 вересня.

Про це розповіла на прес-конференції в понеділок, 4 вересня, в Києві член ради «Руху нових сил» Ольга Галабала, повідомляє «Слово і Діло».

Повернення Саакашвілі в Україну: хто посприяє приїзду політикаМіхеіл Саакашвілі заявив, що повернеться в Україну 10 вересня. Хто може вплинути на його повернення, розповіли експерти.

«Ми очікуємо, що буде перекритий пункт «Краковець». Можливо, буде перекрита дорога, яка веде до пункту, під виглядом ремонтних робіт. Ми очікуємо провокацій з боку таких політиків, як Олег Ляшко, Ігор Мосійчук, Ілля Кива. Ми також маємо інформацію, що у східних регіонах готуються групи «тітушок» для того, щоб влаштувати бійки та провокації», – розповіла Галабала.

При цьому вона підкреслила: «Ми очікуємо провокацій з боку влади. Але наша реакція буде – сміх. Із порушниками нехай розбираються правоохоронні органи».

Галабала також зазначила, що зараз Саакашвілі перебуває в Євросоюзі, де зустрічається з політиками, щоб заручитися їхньою підтримкою.

За її словами, очікується, що до пункту пропуску в день прибуття Саакашвілі приїдуть безліч його прихильників. Вони мають намір поводитися коректно, не влаштовувати провокацій і, можливо, облаштують наметове містечко.

Раніше повідомлялося, Грузія надіслала Україні новий запит на екстрадицію Саакашвілі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: