Зведення штабу АТО 5 вересня: 36 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Протягом минулої доби зафіксовано 36 обстрілів позицій ЗСУ з боку російсько-окупаційних угруповань, з яких 18 характеризуються як прицільні.

Протягом минулої доби зафіксовано 36 обстрілів позицій ЗСУ з боку російсько-окупаційних угруповань, з яких 18 характеризуються як прицільні.

Втрат серед українських військових немає, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Наприкінці минулої доби російсько-окупаційні угруповання дещо активізували збройні провокації. В основному ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети», – йдеться в повідомленні штабу.

Карта АТО: ситуація на сході України на 4 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 4 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Як і в попередні дні, основна напруга зберігалося на донецькому напрямку. Тут зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів бойовики 4 рази відкривали вогонь у районі Зайцевого, двічі – неподалік Пісків. А гранатомети противник застосовував біля Авдіївської промзони, Кам'янки та шахти «Бутівка».

Закон про реінтеграцію Донбасу: аргументи «за» і «проти» у Верховній РадіХто з депутатів обіцяв підтримати законопроект про реінтеграцію Донбасу, хто виступає проти та що з цього вийде – в огляді «Слова і Діла».

Неспокійно було й на приморському напрямку. Після 18 години незаконні збройні формування продовжили вогневі провокації в околицях Водяного. Також під гранатометним вогнем опинилися позиції українських бійців на підступах до Лебединського, Широкиного та Мар'їнки. А по опорних пунктах у Талаківці бандити тричі били з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку противник відкривав вогонь із різних видів зброї в районі Кримського, Станиці Луганської та Малинового.

Нагадаємо, СБУ закрила в'їзд в Україну російському режисеру через допомогу бойовикам.

Також зазначимо, що 4 вересня бойовики обстріляли Станицю Луганську зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: