Бойовики обстріляли Станицю Луганську зі стрілецької зброї

Читать на русском
У Луганській області проросійські терористи зі стрілецької зброї обстріляли контрольно-пропускний пункт в'їзду/виїзду Станиця Луганська.

У Луганській області проросійські терористи зі стрілецької зброї обстріляли контрольно-пропускний пункт в'їзду/виїзду Станиця Луганська.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

«3 вересня, о 21:15 російсько-окупаційні війська обстріляли зі стрілецької зброї контрольно-пропускний пункт в'їзду/виїзду Станиця Луганська», - йдеться в повідомленні.

У той же час в штабі зазначили, що сили антитерористичної операції на Донбасі продовжують докладати зусилля для недопущення загострення ситуації.

Карта АТО: ситуація на сході України на 3 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 2 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Не дивлячись на готовність підрозділів сил АТО дати відповідну вогневу відсіч, вживаються заходи для недопущення загострення ситуації безпеки, збереження життя цивільного населення і забезпечення функціонування всіх органів влади і соціального захисту», - наголошується в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що протягом неділі, 3 вересня, бойовики 17 разів обстрілювали позиції Збройних сил України в зоні проведення АТО. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, 2 вересня в зоні АТО було зафіксовано найменшу кількість обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: