Допомога постраждалим на Донбасі: Німеччина виділить додаткові кошти

Читать на русском
Фінансування Німеччиною проектів Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні в 2016-2018 роках збільшиться до 14,5 мільйонів євро.

Німеччина виділить Україні додатково €6,5 мільйонів на підтримку гуманітарних заходів Міжнародного комітету Червоного Хреста на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба посольства Німеччини в Україні, передає «Слово і Діло».

Таким чином, сукупне фінансування Німеччиною проектів МКЧХ в Україні в 2016-2018 роках збільшиться до €14,5 мільйонів.

План повернення Донбасу: про що мовчить українська владаКоли починалась АТО, президент запевняв, що антитерористична операція не триватиме навіть три місяці. Минуло три роки. Постає запитання: чи реально взагалі повернути Донбас?

«Заходи проекту охоплюють медичне обслуговування, травматологічне лікування, підтримку закладів охорони здоров'я, профілактичні заходи, поставки продуктів харчування й гігієни, підготовку медичних кадрів та обслуговуючого персоналу, пошук зниклих безвісти та відвідування затриманих», – відзначили в прес-службі.

Цільовою групою для надання допомоги є внутрішньо переміщені особи разом із сім'ями в громадах, які дали їм притулок, а також потерпілі по обидва боки лінії розмежування в Донецькій та Луганській областях.

10 серпня Міжнародний комітет Червоного Хреста направив до тимчасово окупованиї районів Донецької області понад 120 тонн гуманітарної допомоги місцевим жителям.

Раніше повідомлялося, що Червоний Хрест відправив гумдопомогу на Донбас.

Нагадаємо, раніше було назване число загиблих цивільних під час війни на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: