Держвиконавець Мін'юсту отримав винагороду за новою нормою

Читать на русском
Один із держвиконавців департаменту Мін'юсту отримав винагороду після зміни їх рівня урядом.

Головний державний виконавець відділу примусового виконання рішень департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Олексій Кузьменко отримав майже 365 тисяч гривень винагороди.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з документом, Кузьменко отримав 364 тисячі 474 гривні винагороди після зменшення Кабінетом міністрів їхнього розміру.

Велика зарплатня проти корупції: скільки тепер отримують українські чиновникиПісля вибору курсу на Європу і в рамках боротьби з корупцією головним механізмом її запобігання стало підвищення зарплатні.

В електронній декларації за 2016 рік держвиконавець вказав, що мешкає в Києві, проте не зазначив, де саме. В розділі нерухомості в нього значиться одна квартира в Чернівецькій області. Автомобілі відсутні.

За минулий рік Кузьменко разом із дружиною отримали дохід на суму 410 тис. 659 грн, з яких 238 тис. 769 грн – винагороди. Грошові активи відсутні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів ухвалив рішення урізати винагороди держвиконавцям Мін'юсту.

Раніше «Слову і Ділу» стало відомо, що за півроку вісім співробітників Мін'юсту отримали винагород на десятки мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: