Нардеп-радикал придумав відмовку, чому не перевірив премії чиновників

Читать на русском
Радикал Віктор Галасюк спочатку пообіцяв, що перевірить, за що НКРЕКП отримує премії та надбавки, а потім заявив, що це не його справа.
Віктор ГаласюкФото з відкритих джерел

Народний депутат від Радикальної партії Віктор Галасюк провалив обіцянку щодо перевірки обґрунтованості зарплат і премій членів Нацкомісії з питань регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Її «Слово і Діло» зафіксувало 13 квітня під час ефіру на одному з телеканалів, на якому був присутній народний депутат.

«Ми ще перевіримо, які там зарплати вони собі встановили в НКРЕКП. Перевіримо і надбавки, і премії», – заявив тоді Галасюк.

Україна потроху підходить до опалювального сезону, тож невдовзі тема об’єктивності НКРЕКП знову буде актуальною. Однак коли «Слово і Діло» поцікавилося в Галасюка, як він виконує свою обіцянку, з’ясувалося, що він і не збирається цим займатися.

У відповіді на запит порталу він ввічливо вказав, що пошук цієї інформації перебуває поза межами його компетенції (дивно, що цей факт не завадив йому дати обіцянку).

«Дякую за Ваш запит […] і повідомляю, що я не є розпорядником запитуваної інформації», – відповів нардеп.

Це дає аналітикам порталу всі підстави перевести обіцянку в розділ невиконаних. Загалом Галасюк має в своєму досьє 56 зобов’язань, 21 з яких він виконав. При цьому варто відзначити, що, відповідно до рейтингу «Слова і Діла», у фракції Радикальної партії він є найвідповідальнішим депутатом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: