Порошенко: вже проведено 144 реформи

Читать на русском
Порошенко зазначив, що вже була проведена митна реформа, завдяки якій половина надходжень від конфіскованої контрабанди йде на ремонт доріг.

Президент Петро Порошенко заявив, що в Україні відбулися 144 реформи, які наблизили країну до членства в ЄС.

Про це він заявив на відкритті Новояворівської загальноосвітньої школи у Львівської області у вівторок, 30 серпня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Президент повідомив, що всі реформи, які має виконати Україна, щоб стати повноцінним членом ЄС, чітко прописані в ратифікованій угоді, яка набуває чинності з 1 вересня.

«Вже проведено 144 реформи. В угоді чітко прописано, що й коли ми маємо зробити, щоб стати на крок ближчими до членства в ЄС. Ми маємо бути демократичною, вільною, а головне – успішною країною», – сказав Порошенко.

Він зазначив, що вже була проведена митна реформа, завдяки якій половина надходжень від конфіскованої митниками контрабанди йде на ремонт доріг.

«Мільярди гривень надійшли на ремонт доріг. А це розвиток бізнесу, туристична та інвестиційна привабливість країни, нові робочі місця та інше», – додав президент.

За його словами, в найближчому майбутньому уряд планує провести пенсійну реформу.

«За рахунок збільшення надходжень до Пенсійного фонду плануємо збільшити пенсії для українських пенсіонерів. І ми це зробимо», – запевнив Порошенко.

Раніше президент зазначив, що українська діаспора допоможе з інтеграцією до ЄС та НАТО.

Також Порошенко визначився з кандидатурами на посаду голови НБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: