Порошенко сподівається, що українська діаспора допоможе з інтеграцією до ЄС та НАТО

Читать на русском
Петро Порошенко привітав Світовий конгрес українців із 50-річчям, подякував діаспорі за допомогу в боротьбі із зовнішньою агресією і підтримку євроатлантичної інтеграції України.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко привітав Світовий конгрес українців із 50-річчям утворення оргпанізації.

В ході урочистих заходів він подякував представникам діаспори за підтримку України в боротьбі із зовнішньою агресією та в її європейських прагненнях, пише «Слово і Діло» з посиланням на Twitter глави держави.

«Я хочу відзначити активну послідовну роботу Всесвітнього конгресу українців в забезпеченні максимальної підтримки України в її боротьбі проти російської агресії. Від імені українського народу дякую за всі зусилля для захисту незалежності і підтримки європейських прагнень нашого народу», – заявив Порошенко.

Президент також запевнив, що країна «стала на шлях докорінних перетворень», в ході яких першочерговими пріоритетами стануть боротьба з корупцією, реформа правосуддя, макроекономічна стабілізація та зростання економіки.

Крім того, президент у своєму мікроблозі написав: «Розраховуємо на підтримку СКУ зусиль держави із захисту незалежності, реалізації наших амбіційних європейських і євроатлантичних цілей».

Нагадаємо, торік Кабінет міністрів і Світовий конгрес українців підписали меморандум про співпрацю.

А днями «Слово і Діло» опублікувало порівняльну інфографіку, в якій показало відмінності розвитку України та інших пострадянських держав за 26 років незалежності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: