Лутковська звернулася до омбудсмена РФ по допомогу

Читать на русском
Лутковська просить російську колегу повідомити про місцеперебування Станіслава Клиха, причини його госпіталізації, а також стан його здоров’я.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська звернулася до уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової з проханням встановити місцеперебування політв'язня Станіслава Клиха.

Про це повідомляє прес-служба омбудсмена, передає «Слово і Діло».

У своєму листі Лутковська просить російську колегу повідомити про місцеперебування Станіслава Клиха, причини його шпиталізації, а також стан його здоров’я.

Українські політв’язні в Росії: кого і за що утримує російська влада«Слово і Діло» зібрало всі найбільш відомі прізвища українських політичних в’язнів у Росії та показало, за якими звинуваченнями їх утримують на території сусідньої держави і в анексованому Криму.

Як відомо, днями з’явилася інформація про те, що незаконно засудженого в Росії громадянина України Станіслава Клиха, який відбуває покарання в Челябінській області, перевели до лікарні для проходження обстеження чи лікування.

Водночас ані адвокат, ані родичі ув’язненого не володіють інформацією про те, до якого саме медичного закладу перевели Клиха, з якою метою та на який термін. Цей факт дуже непокоїть матір ув’язненого.

Раніше Лутковська звернулася до Москалькової щодо захисту прав затриманого в окупованому Криму українця Геннадія Лимешка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: