«Захід-2017»: за навчаннями РФ у Білорусі стежитимуть представники Генштабу

Читать на русском
Для спостереження за навчаннями Захід 2017 до Білорусі відбудуть два українські верифікатори.

До Білорусі відправлять двох українських верифікаторів для спостереження за навчаннями «Захід-2017».

Про це повідомляється на сторінці Генерального штабу Збройних Сил України на сторінці у фейсбуці, передає «Слово і Діло».

«Українська сторона підтверджує факт запрошення представників України для спостереження за ходом військових навчань «Захід 2017», які мають відбутися на території республіки Білорусь за участю військ Російської Федерації у період з 16 по 20 вересня 2017 року», – йдеться у повідомленні.

«Захід-2017»: у Генштабі розповіли, звідки ще слід чекати військової загрози РФУ Генштабі попереджають, що військова загроза РФ стосовно України можлива не лише з боку Білорусі, де за місяць почнуться навчання «Захід-2017».

Управління верифікації Генерального штабу ЗСУ зазначає, що на запрошення білоруської сторони в період з 16 по 20 вересня за ходом навчань спостерігатимуть два українські верифікатори.

Окрім України, запрошення до спостереження за навчаннями «Захід 2017» отримали Латвія, Литва, Норвегія, Польща, Швеція та Естонія.

Раніше начальник Генерального штабу Віктор Муженко заявив, що військові підрозділи ЗС Росії, які розгортають на території Білорусі, формують угруповання, що має наступальний характер.

Також зазначимо, у Держприкордонслужбі повідомили про плани посилити кордон з Росією і Білоруссю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: