У СБУ є інформація про підготовку провокацій на День Незалежності – Грицак

Читать на русском
СБУ спільно з Національною поліцією і Національною гвардією готова протидіяти цим загрозам.

У Служби безпеки України є інформація про підготовку провокацій на День Незалежності України.

Про це на брифінгу заявив глава СБУ Василь Грицак, повідомляє «Радіо Свобода», передає «Слово і Діло».

26 років незалежності: як розвивалися Україна та інші пострадянські країниНапередодні Дня Незалежності України «Слово і Діло» підготувало порівняльний огляд колишніх радянських республік по векторах їх розвитку і ключових характеристиках політики та економіки цих країн.

«У роботі у нас є чимало матеріалів, де йдеться про те, що є, скажімо так, нехороші люди або групи, які готуються зіпсувати свято. У різний спосіб можна зіпсувати свято, мова навіть не йде про терористичні акти», - зазначив Грицак.

Разом з тим, Грицак додав, що СБУ спільно з Національною поліцією і Національною гвардією готова протидіяти цим загрозам.

«У нас кілька разів на день проходять спільні наради: ранкові доповіді до 9 години і вечірні після 12 ночі. І це нормальний стандартний режим напередодні свят», - повідомив він.

Раніше в столичному метрополітені розповіли, як буде працювати підземка в День Незалежності.

Як відомо, 18 серпня Нацполіція перейшла на посилений режим служби.   Нагадаємо, журналіст Денис Попович раніше розповів «Слову і Ділу», чому парад військових у столиці, в якому візьмуть участь країни-члени НАТО, покаже, що Україну, як і раніше, підтримує Захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: