Нацполіція перейшла на посилений режим служби

Читать на русском
Таке розпорядження ухвалене в зв'язку з підготовкою до святкування Дня Незалежності України.

Національна поліція України переведена на посилений варіант несення служби.

Про це в п'ятницю, 18 серпня, під час відеоселекторної наради повідомив Голова Нацполіціі Сергій Князєв, йдеться на сторінці НПУ в Facebook, передає «Слово і Діло».

Репетиція параду до Дня Незалежності: киян попереджають про обмеження руху транспортуЧерез проведення репетиції параду до Дня Незалежності України в Києві по вулиці Хрещатик обмежить рух транспорту.

«За вказівкою голови Нацполіціі відсьогодні особовий склад Національної поліції України переходить на посилений варіант несення служби у зв'язку з підготовкою до святкування Дня Незалежності України», - йдеться у повідомленні.

«Перевести Національну поліцію на посилене несення служби до особливого розпорядження», - сказав Князєв, додавши, що до несення служби на вулицях країни будуть задіяні всі допоміжні служби поліції.

Нагадаємо, що в Києві на День незалежності 24 серпня пройде військовий парад.

Крім цього, 24 серпня по всій країні пройдуть різноманітні заходи, заплановані різні акції: покладання вінків і квітів до пам'ятних знаків, пам'ятників і місць поховань борців за незалежність і видатних діячів України.

У штабі АТО заявили, що техніку з параду до Дня Незалежності відправлять в АТО.

Нагадаємо, раніше журналіст Денис Попович розповів «Слову і Ділу» чи потрібні Україні зовнішні ефекти на військовому параді до Дня Незалежності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: