У столичному метрополітені розповіли, як працюватиме підземка в День Незалежності

Читать на русском
У Києві 5 станцій столичної підземки змінять графік роботи. Зміни відбудуться в роботі станцій Майдан Незалежності, Хрещатик, Олімпійська, Площа Льва Толстого та Палац спорту.

У Києві 24 серпня відбудуться зміни в роботі станцій метро «Майдан Незалежності», «Хрещатик», «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту».

Про це повідомляє прес-служба столичного метрополітену, передає «Слово і Діло».

У київському метрополітені назвали найбільш проблемні тунелі підземкиУ Києві назвали три станції метрополітену, які мають найбільші проблеми з протіканням і мокрими плямами.

«24 серпня від початку роботи і до закінчення заходів до Дня Незалежності України на вхід і вихід будуть закриті станції «Майдан Незалежності» і «Хрещатик»(вихід на вулицю Інститутську). Інші виходи і пересадка працюватимуть без змін», - йдеться в повідомленні .

Крім того, зміни в роботі метро відбудуться в зв'язку з матчем плей-офф кваліфікації Ліги Європи між київським «Динамо» і «Марітіму» з Португалії. Станція «Олімпійська» не працюватиме на вхід і вихід з 18:45 до 19:45. В цей же час на вхід не працюватиме станція «Площа Льва Толстого», а на вихід - «Палац спорту», ​​- відзначили в метрополітені.

Нагадаємо, раніше в НБУ попередили про кібератаку до Дня Незалежності.

Як відомо, «Укрзалізниця» призначила додаткові потяги до Дня Незалежності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: