Штаб: Техніку з параду до Дня Незалежності відправлять в АТО

Читать на русском
Сили АТО на Донбасі отримають 67 одиниць нової військової техніки після проведення параду на День Незалежності 24 серпня.

Сили АТО на Донбасі отримають 67 одиниць нової військової техніки після проведення параду на День Незалежності 24 серпня.

Про це повідомила прес-служба Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ) на своїй сторінці в Facebook ввечері в понеділок, 14 серпня, пише «Слово і Діло».   Згідно з повідомленням, сьогодні в Окремому київському полку президента України відбувся стройовий огляд техніки і озброєння, яка буде демонструватися на виставці «Міць Нескорених» на Хрещатику 22 по 27 серпня.

«Нові і модернізовані зразки озброєння і військової техніки до проведення виставки готові. Вони розроблялися з урахуванням досвіду АТО, конструктори врахували зауваження і побажання військовослужбовців, які брали її безпосередньо під час бойових дій», - заявив начальник Озброєння ЗСУ генерал-майор Микола Шевцов.

Відзначається, що після параду в АТО направлять самохідно-артилерійські установки, танки різних модифікацій, бойові броньовані машини, вантажні і санітарні автомобілі і т.п.

Нагадаємо, 10 серпня столицею провезли військову техніку, яку представлять на параді до 26-ї річниці Незалежності України.

Також киян попереджають про обмеження руху транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: