На Донбасі затримали бойовика, який обстрілював Мар'їнку

Читать на русском
У Волновасі поліцейські затримали 31-річного бойовика на прізвисько «Рудий», який брав участь в обстрілі Мар'їнки.

У Волновасі поліцейські затримали 31-річного бойовика на прізвисько «Рудий», який брав участь в обстрілі Мар'їнки.

Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузянік на брифінгу в неділю, пише «Слово і Діло».

Встановлено, що чоловік вступив до лав російсько-окупаційних військ в 2015 році заради грошей. У минулому двічі відбував покарання в місцях позбавлення волі за розбійний напад та крадіжку.

«Кілька місяців бойовик провів на передовій під Донецьком, де регулярно брав участь в обстрілі Мар'їнки зі 120 мм міномета. Під час бойових дій, коли його підрозділ зазнав втрат, він злякався і втік», - сказав Мотузянік.

Іноземні найманці на Донбасі: хто вони і звідки їдутьІноземні найманці, які підтримали бойовиків ОРДЛО, занадто нечисленні й неефективні для того, щоби вплинути на перебіг бойових дій.

За його словами, вже на мирній території України бойовик обікрав рідну тітку, відбув покарання, звільнився, а тепер знову затриманий за участь у незаконних збройних формуваннях.

Нагадаємо, за добу, що минула, бойовики ОРДЛО 30 разів обстрілювали позиції ВСУ, в результаті чого один український військовий отримав поранення.

Додамо, що 21 серпня в Мінську відбудеться зустріч спецпредставника Сполучених Штатів Америки по Україні Курта Волкера з представником Російської Федерації з питань російсько-українських відносин Владиславом Сурковим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: