Суд обрав запобіжний захід трьом затриманим чиновникам «Укрзалізниці»

Читать на русском
Один з районних судів столиці обрав запобіжний захід всім трьом підозрюваним у справі про пільгові тарифи вантажоперевізникам.

Солом'янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід трьом затриманим чиновникам «Укрзалізниці», яких підозрюють у зловживанні службовим становищем, через що підприємство недоотримало майже 100 мільйонів гривень.

Про це «Слову і Ділу» розповіли в прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Так, суддя повністю задовольнив клопотання прокурорів САП і детективів Національного антикорупційного бюро про цілодобове домашній арешт строком на 60 днів для колишнього заступника голови, директору одного з департаментів і заступнику директора однієї з філій УЗ.

«Всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю на строк 59 днів, а також покладено додаткові обов'язки, а саме - здати документи для виїзду за кордон, повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну місця проживання тощо», – уточнили у прокуратурі.

У САП додали, що наразі готуються клопотання про відсторонення від посади двох чинних чиновників УЗ.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру трьом чиновникам УЗ в недоотримання підприємством $10 мільйонів. Пізніше, «Слову і Ділу» вдалося дізнатися подробиці розслідування в цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: