Напередодні обшуків Вовк програв апеляцію щодо доступу до документів НКРЕКП

Читать на русском
Керівнику Нацкомісії, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики та КП, Дмитру Вовку не вдалося заблокувати доступ НАБУ до документів.
працівники НАБУ проводять обшуки в НКРЕКПфото: Українські новини

Напередодні обшуків Національного антикорупційного бюро в будівлі Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Апеляційний суд міста Києва залишив скаргу голови комісії Дмитра Вовка без задоволення.

Таке рішення ухвалила колегія суддів 9 серпня, повідомляє «Слово і Діло».

Після рішення суду першої інстанції про надання доступу детективам НАБУ до документів НКРЕКП Вовк подав заяву про роз'яснення даної постанови. Суддя йому відмовив, а голова комісії вирішив оскаржити таке рішення.

Апеляційний суд відкрив апеляційне провадження за заявою Вовка, однак пізніше не захотів скасовувати рішення суду першої інстанції і залишив скаргу глави комісії без задоволення.

«Ухвалу слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 16 червня 2017 року, якою відмовлено у задоволенні заяви НКРЕКП про роз'яснення ухвали слідчого судді від 25 травня 2017 року про надання детективам та старшим детективам НАБУ дозвіл на тимчасовий доступ до оригіналів речей і документів, що перебувають у володінні НКРЕКП з можливістю їх вилучення – залишити без змін, а апеляційну скаргу голови комісії Дмитра Вовка – без задоволення», – йдеться в ухвалі колегії суддів.

Нагадаємо, у НАБУ прокоментували обшуки в НКРЕКП.

Раніше у Бюро підтвердили, що розслідують факти зловживань НКРЕКП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: