У Дніпрі невідомі блокували приміщення поліції

Читать на русском
У Дніпрі вранці в четвер, 17 серпня, двоє чоловіків зайшли в будівлю управління патрульної поліції і заблокували одне з приміщень.

У Дніпрі вранці в четвер, 17 серпня, двоє чоловіків зайшли в будівлю управління патрульної поліції і заблокували одне з приміщень.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення прес-служби патрульної поліції Дніпра.

Молоді люди увірвалися в приміщення під час розгляду правоохоронцями справи про порушення ПДР. Невідомі були налаштовані агресивно і почали провокувати поліцейських. Правоохоронці вимагали у чоловіків пред'явити документи, проте у відповідь ті заблокували вхід в приміщення.

З міліції в поліцію: гучні скандали та добрі справи нових патрульнихПолітичний експерт розповів про результати реформи поліції за два роки та про те, як змінився рівень довіри до правоохоронних органів.

Після того, як невідомі не відреагували на усні зауваження, вони були затримані. У поліції стверджують, що затримані є громадськими активістами.

«На неодноразові вимоги поліцейських припинити протиправні дії громадяни не реагували. В результаті патрульні були змушені застосувати до них спецзасіб «кайданки» і провести адміністративне затримання. За вчинення адміністративного правопорушення на громадян склали матеріали по ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Нацполіції розповіли, як часто стикаються з нестачею електронних браслетів.

А у Львові обікрали радницю з уряду Чехії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: