В СБУ прокоментували затримання «українського диверсанта» в Криму

Читать на русском
На фоні погіршення життя кримчан, ФСБ знову запускає чергові фейки, намагаючись звинуватити Україну та її правоохоронні органи у своїх власних бідах та проблемах у  АР Крим.

Сьогодні російські ЗМІ поширили інформацію, що начебто затримали агента Служби безпеки України, який намагався пошкодити лінію електропередачі та готував низку диверсій в окупованому Криму.

В СБУ спростували цю інформацію, додавши, що російська ФСБ звернулася до чергової провокації, передає «Слово і Діло».

Винищувачі НАТО за тиждень 8 разів піднімали на перехоплення російських літаківПілоти повітряної місії НАТО в країнах Балтії минулого тижня вісім разів піднімалися для для впізнання і супроводу військових літаків Росії, які летіли над Балтійським морем.

«Вважаємо, що подібні фейкові новини потрібні російським спецслужбам для залякування населення півострова, яке все частіше висловлює незадоволення окупаційною владою. На фоні погіршення життя кримчан, ФСБ знову запускає «заїжджену платівку», намагаючись звинуватити Україну та її правоохоронні органи у своїх власних бідах та проблемах у Криму», - йдеться у повідомленні.

Раніше СБУ перекрила поставки медикаментів бойовикам.

Нагадаємо журналіст Максим Кречетов розповів «Слову і Ділу» про антиукраїнські фейки в американських ЗМІ, хто за цим стоїть і кому це вигідно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: