СБУ заочно оголосила про підозру бойовику «ДНР»

Читать на русском
Досудове розслідування триває. Після його закінчення обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження буде направлено до суду для розгляду по суті.

Слідчими СБУ в Житомирській області заочно оголошено про підозру за участь у терористичній організації колишньому жителю регіону - члену т.зв. «Міністерства державної безпеки» «ДНР».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ в Житомирській області, пише «Слово і Діло».

Оновлений «Миротворець» розпізнаватиме бойовиків в обличчя – ГеращенкоУ вересні команда проекту «Миротворець» запустить унікальний проект із розпізнавання бойовиків, терористів та сепаратистів, який не має аналогів у світі.

33-річний уродженець Радомишльського району після Революції гідності звільнився з органів внутрішніх справ і взимку 2015 року добровільно приєднався до бойовиків. Оскільки людина має вищу юридичну освіту, навички оперативної і слідчої роботи, то ватажки терористів вирішили застосувати його знання і вміння в «силовому блоці» - в одному з відділів фейкового «міністерства державної безпеки «ДНР».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що проект «Миротворець» не буде закрито ні за яких обставинСказано 20 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

В обов'язки зловмисника входило: контррозвідувальне забезпечення псевдодержавності структур терористів, перш за все перевірка на предмет «благонадійності» і «вірності ідеям» їхніх працівників або кандидатів на роботу, а також залучення агентури серед осіб, котрі періодично відвідують контрольовані українською владою території, затримання і проведення слідчих дій з підозрюваними в «державній зраді «ДНР».

Досудове розслідування триває. Після його закінчення обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження буде направлено до суду для розгляду по суті.

Раніше повідомлялося, у «ДНР» за місяць відправили за ґрати чотирьох «шпигунів».

Нагадаємо, колишній ДАІшник продав бойовикам доступ до баз даних автоінспекції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: