Російські силовики в окупованому Криму заявляють про затримання «агента СБУ»

Читать на русском
В окупованому Росією Криму ФСБ  РФ заявила про затримання «агента Служби безпеки України».

В окупованому Криму ФСБ Росії заявила про затримання «агента Служби безпеки України», який «намагався пошкодити лінію електропередачі та планував інші диверсії».

Про це повідомляє «Інтерфакс», з посиланням на ЦГЗ ФСБ Росії, передає «Слово і Діло».

«Управлінням ФСБ Росії по республіці Крим і Севастополю в ході оперативно-розшукових заходів затримано агента Служби безпеки України в Херсонській області, спрямований до Криму для здійснення диверсійних актів», – йдеться в повідомленні.

ФСБ РФ наводить прізвище затриманого.

«12 серпня Геннадій Лемешко затриманий працівниками органів ФСБ при спробі пошкодити лінію електропередачі в районі траси Судак-Новий Світ», – йдеться в повідомленні.

В окупованому Криму кримські татари виходять на одиночні пікетиНа підтримку заарештованого російськими окупантами за одиночний пікет 76-річного Сервера Караметова в Сімферополі вишли одразу кілька кримських татар.

Російські спецслужби заявляють, що у затриманого виявлено та вилучено: дві тротилові шашки типу «200» із запальною трубкою ЗТП-50, механізм для приведення в дію вибухового пристрою, граната РГД-5 з вкрученим запалом, ємності з горючою сумішшю, ручна пила (для підпилювання дерев'яних опор лінії електропередачі) і цифровий фотоапарат «для документування диверсійної діяльності і подальшого звіту про неї перед кураторами СБУ».

Раніше на лінії розмежування з анексованим Кримом російські прикордонники затримали двох громадян України.

14 серпня в офісі Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні пройшло обговорення затримання мітингувальників в анексованому Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: