Мінфін розриває відносини з компаніями братів Суркісів

Читать на русском
Міністерство фінансів України подало позов на шість компаній, що належать братам Суркісам.

Міністерство фінансів України подало позов на шість компаній, що належать братам Суркісам.

Про це йдеться в судовій ухвалі господарського суду міста Києва від 3 серпня 2017 року, передає «Слово і Діло».

НБУ, ГПУ та інші проти Коломойського: пошук і покарання винних за банкрутство ПриватБанкуКандидат економічних наук оцінив рішення Генпрокуратури відкрити кримінальну справу проти колишнього керівництва ПриватБанку.

Зокрема, Мінфін судиться з Camerin Investments, Sunnex Investments, Tamplemon Investments, Berlini Commercial, Lumil Investments і Sofinam Investments.

Акціонер націоналізованого Приватбанку вимагає визнати зобов'язання за депозитними договорами між банком і згаданими компаніями припиненими.

Суд відхилив позов Мінфіну через завірені неналежним чином копії документів і вказав на помилки, які можуть виникнути через об'єднання в одній справі такої кількості претензійних вимог.

«Позивач заявив про немайнові вимоги по шести окремим депозитним договора, однак спільний розгляд цих вимог перешкоджатиме з'ясуванню прав і взаємовідносин сторін та суттєво ускладнить вирішення суперечки», - йдеться в постанові.

Однак, після усунення недоліків, які стали підставою повернення позовної заяви без розгляду, суд надав можливість юристам Міістерства фінансів повторно звернутися до Господарського суду Києва з позовом.

Нагадаємо, через націоналізацію ПриватБанку Коломойський подав майже 100 позовів.

Раніше повідомлялося, Мінекономіки склало список для ліквідації та приватизації підприємств.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: