Ляшку виявилося не до снаги об'єднати патріотичних депутатів у Народну Раду

Читать на русском
Олегу Ляшку забракло чи то організаторських здібностей, чи то хисту до переконання задля створення у парламенті Народної Ради.

Лідеру «Радикальної партії» Олегу Ляшку забракло чи то організаторських здібностей, чи то хисту до переконання задля створення у парламенті міжфракційного об'єднання патріотично налаштованих депутатів — Народної Ради.

Як повідомляє «Слово і Діло», про ініціативу створення Народної Ради Ляшко оголосив 2 вересня 2015 року під час заяви про вихід радикалів із парламентської коаліції.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що фракція «Радикальної партії» ініціює створення Народної Ради у парламентіСказано 2 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

За задумом «радикального лідера», це мало бути об'єднання депутатів-патріотів «з державницькою позицією, які не підтримали кремлівський сценарій зміни української Конституції, спрямований на розкол держави, зрив процесу реформ та європейського курсу розвитку України».

Тоді ж Ляшко закликав усіх українських патріотів об'єднати зусилля. Проте очевидно, що останні не виявили бажання та ентузіазму долучатися до «радикальних» ідей Ляшка.

Вже через кілька місяців його однопартієць Ігор Попов змушений був констатувати, що будь-які спроби «радикалів» створити міжфракційне об'єднання виявилися провальними.

Нещодавно «Слово і Діло» перевірило інформацію щодо міжфракційних депутатських об'єднань: наразі їх зареєстровано 110, проте жодного з назвою «Народна Рада» серед них немає.

Також зазначимо, що Ляшко не впорався з обіцянкою зареєструвати в парламенті проект закону, що позбавляв би державних нагород людей, у діях яких є ознаки державної зради.

Він також не знайшов підстав подати обіцяний позов щодо формули «Роттердам+».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: