Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко заявив, що фракція «Радикальної партії» ініціює створення Народної Ради у парламенті

2 вересня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко заявив, що фракція «Радикальної партії» ініціює створення Народної Ради з числа патріотичних депутатів, які не підтримали кремлівський сценарій зміни української Конституції, спрямований на розкол держави, зрив процесу реформ та європейського курсу розвитку України.
Не виконано
Сказано 2 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/868981789837086
  • https://youtu.be/UYNPCB4CzTM
  • Список міжфракційних об'єднань від 8 серпня 2017 року
  • https://youtu.be/IWc4VbxBzn4?t=106

Результат

4 вересня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко повторно заявив про ініціативу створення Народної Ради фракцією «Радикальної партії» (відео: 02:07:00).

Відповідно до даних Секретаріату ВРУ, станом на 8 серпня 2017 року зареєстровано 110 міжфракційних депутатських об'єднань, але серед них немає жодного під назвою «Народна Рада» та схожих до цього об'єднань.

Нагадаємо, що відповідно до Регламенту роботи ВРУ офіційними можливими об'єднаннями народних депутатів у ВРУ є: депутатська фракція, депутатська група, міжфракційне об'єднання народних депутатів. Враховуючи, що на основі цих об'єднань так і не було створено т.зв. Народної Ради, обіцянка отримує статус "не виконано".

4 квітня 2018 року в програмі "Смелая в Раде" Олег Ляшко повідомив, що такою народною радою у парламенті є його фракція та всі, хто поділяє їх погляди.