Українці так і не почули обіцяні Капліним записи розмов Ляшка з Ахметовим

Читать на русском
Народний депутат Сергій Каплін так і не насмілився опублікувати аудіо- та відеозаписи зустрічей лідера радикалів Олега Ляшка з мільярдером Рінатом Ахметовим… Якщо вони, звісно, взагалі в нього були.
Сергій КаплінФото з відкритих джерел

Нардеп і лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін продовжує одну за одною провалювати свої популістичні обіцянки.

Цього разу «Слово і Діло» підловило його на маніпуляції (м’яко кажучи) зі звинуваченням лідера Радикальної парті Олега Ляшка в тому, що він начебто неодноразово зустрічався з мільярдером Рінатом Ахметовим. 6 червня цього року Каплін стверджував, що в нього є аудіо- та відеозаписи їхніх зустрічей, і обіцяв, що незабаром їх оприлюднить.

«Графік зустрічей Ляшка і Ахметова! До нас потрапив детальний графік рандеву «радикала» Ляшка та олігарха Ахметова. Мінімум 12 зустрічей в 2016 році й уже 14 у 2017-му. Офісні переговори й домашні візити, ночі на яхтах, дні народження й навіть Новий рік разом! [...] Пізніше продемонструємо внутрішню соціологію Ляшка. Звідси й полювання на СДП – через продажний Печерський суд і таку брудну «увагу» до нас в ефірі рінатівського телеканалу «Україна». Далі буде і відео, і аудіо», – писав тоді на своїй сторінці в Facebook Каплін.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв оприлюднити відео- та аудіодокази фактів зустрічі Олега Ляшка з Рінатом АхметовимСказано 6 червня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

По-перше, вже саму цю цитату можна розібрати на частини. Це при тому, що ми опустили відверто брудну лайку на адресу Ляшка. Захищати його «Слово і Діло», звісно, не буде, проте пан Каплін мав би зауважити, що за голослівні звинувачення можна «договоритися» й до суду. Не виключено, що навіть того ж таки Печерського… Ну а в царині політичних звинувачень в ефірах різних телеканалів народний депутат сам міг би дати фору будь-кому зі своїх суперників.

Але повернемося до самої обіцянки. «Слово і Діло» постійно моніторить усі публічні ресурси Капліна та його Соціал-демократичної партії, й поки що жодних оприлюднених аудіо- чи відеоданих щодо зустрічей Ляшка з Ахметовим не виявило.

До слова, днями портал нагадав про те, як Каплін обіцяв засудити Арсена Авакова за бездіяльність у боротьбі із сепаратизмом, але нічого в цьому напрямку не зробив.

Тож цілком закономірно, що зі своїм 21% виконаних обіцянок він перебуває лише на 260-му місці в рейтингу відповідальності Верховної Ради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: