НАЗК перевірить 265 чиновницьких декларацій

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції перевірить 265 декларацій службовців за 2015-2016 роки.

Національне агентство з питань запобігання корупції перевірить 265 декларацій службовців за 2015-2016 роки.

Таке рішення агентство ухвалило після розгляду 376 звернень від фізичних і юридичних осіб, ЗМІ та інших джерел, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАЗК.

НАЗК взялося за декларації трьох прокурорів та колишнього митникаНАЗК ухвалило рішення розпочати проведення повної перевірки електронних декларацій 4 посадовців за 2015-2016 роки.

«Національне агентство з питань запобігання корупції станом на серпень поточного року розглянуло інформацію щодо 376 звернень, отриманих від фізичних чи юридичних осіб, із засобів масової інформації та інших джерел. На підставі цієї інформації НАЗК ухвалило рішення про проведення повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування щодо 220 суб'єктів декларування та поданих ними 265 декларацій за 2015 і 2016 роки», – зазначається в повідомленні.

За результатами розгляду інформації, в зверненнях під час засідань НАЗК також ухвалено рішення про відмову в проведенні повної перевірки щодо 156 суб'єктів декларування.

Раніше НАЗК зобов'язало голову Вищої ради правосуддя вжити заходів щодо недостовірних е-декларацій суддів.

Також НАЗК виявило у «Свободи» фінансових порушень на 2,3 мільйона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: