НАЗК взялося за декларації трьох прокурорів та колишнього митника

Читать на русском
НАЗК ухвалило рішення розпочати проведення повної перевірки електронних декларацій 4 посадовців за 2015-2016 роки.

Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення розпочати проведення повної перевірки електронних декларацій 4 посадовців за 2015-2016 роки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАЗК.

«На своєму черговому засіданні НАЗК ухвалило рішення про відмову в проведенні повної перевірки 19 е-декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015-2016 роки за зверненнями фізичних осіб, громадських організацій та правоохоронних органів. Щодо чотирьох осіб за результатами розгляду інформації в зверненнях вирішили перевірку розпочати», – йдеться в повідомленні.

Кабмін не погоджував високі премії для керівництва НАЗКВ українському Кабміні відповіли на запит співробітників Антикорупційного бюро щодо високих премій членів Нацагентства.

У НАЗК поінформували, що суб’єктами декларування, щодо яких розпочнуть перевірку, є прокурор Полтавської області Микола Кармазін (за 2015 та 2016 роки), перший заступник прокурора Запорізької області Василь Карман (за 2015 та 2016 роки), прокурор першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення Управління нагляду в кримінальному провадженні прокуратури м. Києва Ірина Коцюбко (за 2016 рік) та колишній перший заступник начальника міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України Олександр Моргун (за 2016 рік).

Раніше НАЗК передало до НАБУ чотири матеріали щодо трьох суддів і народного депутата про порушення антикорупційного законодавства.

Також НАЗК вимагає від заступника голови Харківської ОДА Євгена Шахненка вказати в декларації за 2015 рік достовірні відомості.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: