Цигикал планує посилити кордон на заході та сході країни

Читать на русском
Очільник Державної прикордонної служби Петро Цигикал анонсував посилення підрозділів на кордоні на західній і східній ділянках.

Новопризначений очільник Державної прикордонної служби Петро Цигикал анонсував посилення підрозділів на кордоні на західній і східній ділянках.

Про це він розповів у інтерв'ю агентству «Інетрфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

«Якщо говорити про основні завдання, то йдеться про тактичне посилення підрозділів на кордоні. На сьогодні багато наших підрозділи мають, на мою думку та на думку багатьох експертів, дуже великі ділянки відповідальності. Ефективно організувати службу на таких ділянках дуже складно. Тому ми плануємо все-таки збільшити присутність прикордонників на кордоні й розгорнути нові підрозділи», – сказав Цигикал.

Держприкордонслужба виявила 300-метровий спиртопровід на українсько-молдовському кордоніПравоохоронці затримали дві вантажівки з тарою для транспортування спирту і одного з водіїв.

Він зазначив, що це питання узгоджуватиметься з керівництвом країни, оскільки вимагає певних фінансів.

«Сьогодні така необхідність існує на східній ділянці з урахуванням військової агресії Росії та на західному кордоні в зв'язку з діяльністю організованих злочинних груп», – пояснив Цигикал.

Як відомо, 25 липня Порошенко призначив новим керівником Держприкордонслужби генерал-лейтенанта Петра Цигикала. 1 серпня він приступив до виконання службових обов'язків і визначив першочергові завдання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: