Держприкордонслужба заявила про зменшення кількості бажаючих перетнути кордон із Кримом

Читать на русском
У порівнянні з минулим роком, кількість бажаючих перетнути адмінграніцу з окупованих півостровом зменшилася на 16%.

За півроку адміністративний кордон з окупованих Кримом перетнули мільйон чоловік.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що в порівнянні з минулим роком, кількість бажаючих перетнути адмінграніцу з окупованих півостровом зменшилася на 16%.

Також повідомляється, що в АР Крим пройшли 176 тис. транспортних засобів, що на 32% менше, ніж за шість місяців 2016 року.

«В цілому протягом першого півріччя 2017 року через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 37,2 млн осіб, а це на 5% більше, ніж за аналогічний період минулого року, і 8,9 млн одиниць транспортних засобів. Останній показник залишився на рівні минулого року. Крім того, через адмінкордон з АР Крим пройшли 1 млн осіб (фіксується зменшення на 16%) і 176 тис. транспортних засобів (зменшення на 32%), а через лінію розмежування в зоні проведення АТО - 5,2 млн осіб і 777 тис. автомобілів», - сказано в повідомленні ДПСУ.

На пункті пропуску через державний кордон прикордонники взагалі відмовили майже 12 тис. осіб, переважно за недійсними документами, наявністю обмежень на в'їзд та виїзд з країни і неможливість громадян підтвердити мету поїздки.

Нагадаємо, МЗС висловив рішучий протест у зв'язку з візитом Медведєва до Криму.

Раніше повідомлялося, що туристи і в цьому році обходять Крим стороною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: