Офіс НАБУ в Одесі почне працювати без керівника

Читать на русском
В Одесі відкрився офіс Національного антикорупційного бюро України, однак наразі керівника цього відділення обрати не вдалося.

В Одесі відкрився офіс Національного антикорупційного бюро України, однак наразі керівника цього відділення обрати не вдалося.

Про це повідомив директор НАБУ Артем Ситник, який разом із керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким взяв участь у відкритті офісу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Керівника територіального управління в нас не вийшло відібрати ані з першої, ані з другої, ані з третьої, ані з четвертої спроби. І тому ми вирішили трохи порушити нашу традицію й відкрити територіальне управління, не маючи зараз фактично керівника, а маючи лише заступника керівника територіального управління, тому що ми відчуваємо, що потреба відкриття цього управління назріла і є ціла низка справ, що стосуються Одеського регіону», – сказав Ситник.

За словами Ситника, за штатним розписом в офісі буде 24 співробітника, в тому числі 16 детективів. Наразі відібрані вже 8 детективів.

Юрисдикція управління поширюватиметься на Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області. Це вже третє управління в Україні – територіальні офіси НАБУ є ще в Харкові та Львові.

В Одесі офіс управління відкрили на вулиці Канатній, 83 – в будівлі Одеської облради.

Нагадаємо, НАБУ затримало сина екс-президента «Енергоатому».

Також НАБУ затримало фігурантів у справі «Якісної води».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: