Штаб АТО: бойовики продовжують обстріли в усіх напрямках, поранений один боєць ЗСУ

Читать на русском
Протягом дня 4 серпня інтенсивність обстрілів позицій сил АТО з боку бойовиків залишається без принципових змін - противник продовжує обстрілювати позиції ЗСУ на всіх напрямках.

Протягом дня 4 серпня інтенсивність обстрілів позицій сил АТО з боку бойовиків залишається без принципових змін - противник продовжує обстрілювати позиції ЗСУ на всіх напрямках.

«Бий своїх, щоб чужі боялися»: технології дестабілізації та напрямки можливих ударів агресораГолова Єдиного координаційного центру «Донбас» розповів, як РФ може відреагувати на нові санкції та чи варто чекати ескалації на Донбасі.

В ході сьогоднішніх обстрілів поранення отримав один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 4 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 4 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Денна інтенсивність обстрілів позицій сил АТО з боку російсько-окупаційних угрупувань і надалі залишається без принципових змін. Так, вночі і вдень бойовики з гранатометів і стрілецької зброї чотири рази вели вогонь по Новоолександрівці, що на луганському напрямку. На донецькому напрямку близько 6 ранку в результаті обстрілу нашого опорного пункту з гранатометів один український військовий отримав поранення. Крім того, в полудень ворог застосував міномети калібру 120 мм по нашим укріпленням на підступах до селища Піски. На приморському напрямку під обстріл ворога двічі потрапили підрозділи сил АТО в Чермалику», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 4 серпня на Донецькій фільтрувальної станції обстріляли патруль ОБСЄ.

А на шахтах ОРДЛО почалося неконтрольоване затоплення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: