Ватажок «ДНР» Захарченко знову блиснув знанням історії

Читать на русском
Ватажок ДНР Олександр Захарченко вчергове продемонстрував глибоке знання історії заявою про те, що Зою Космодем'янську розстріляли. Насправді, її стратили через повішення.

Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко вчергове продемонстрував глибоке знання історії заявою про те, що Зою Космодем'янську розстріляли. Насправді, її стратили через повішення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Я багато пам'ятаю випадків з історії, коли за наказом Сталіна не брали в полон когось із цього полку, не пам'ятаю назву, який розстріляв Зою Космодем'янську», – заявив він.

Зоя Космодем'янська була закинута на окуповані Німеччиною території Московської області в 1941 році, де при спробі спалити будинки селян згідно з радянською тактикою «випаленої землі» її спіймали й передали окупаційній владі. Після затримання її катували й зрештою повісили.

Захарченко "расстрелял" Зою Космодемьянскуюv-n- zb

Нагадаємо, 18 липня Захарченко заявив про створення нового псевдодержавного утворення під назвою «Малоросія», від якого поспіхом відхрестилися не лише в Кремлі, але й у так званій «ЛНР».

Раніше Захарченко розповів історію про те, як його бабуся «пройшла концтабір Рейк'явіка», хоча Ісландія ніколи не була окупована нацистами й жодних німецьких концтаборів на її території не було.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: