У Донецьку повідомили про створення «Малоросії»

Читать на русском
Після провалу путінського проекту Новоросія в Донецьку вирішили створити Малоросію й запровадити в ній надзвичайний стан на три роки.

У «ДНР» хочуть створити новий проект під назвою «Малоросія».

Про це заявив ватажок терористичного угруповання «ДНР», що діє в Донецьку під прикриттям російської окупаційної армії, Олександр Захарченко, передає «Слово і Діло».

«Ми, представники регіонів колишньої України, за винятком Криму, заявляємо про заснування нової держави, яка є наступницею України. Ми згодні з тим, що нова держава буде називатися «Малоросія», оскільки сама назва Україна дискредитувала себе», – сказав Захарченко.

У Чехії ліквідували «посольство ДНР»Суд чеського міста Острава остаточно ліквідував так зване «представництво ДНР» як незаконне.

Ватажок терористичної угруповання запропонував оголосити столицею «Малоросії» Донецьк, а Київ зробити історико-культурним центром.

Захарченко також заявив, що в «Малоросії» необхідно буде запровадити надзвичайний стан на три роки.

«Ми пропонуємо новий план, план реінтеграції країни. Не так давно ми запустили державну програму об'єднання народів Донбасу. Ми пропонуємо всім жителям України вихід із війни через перезаснування країни, це мирний вихід. Але тут є кілька умов – його мають підтримати самі жителі України. Ми вже провели консультації з представниками влади та бізнесу регіонів. А також, якщо міжнародне співтовариство підтримає ідею. Це перша й остання наша пропозиція», – заявив Захарченко.

Раніше повідомлялося, що ГПУ взялася за іноземців, які воювали на боці «Л/ДНР».

Нагадаємо, керівництво «ДНР» відправило в примусову відпустку всіх працівників Єнакієвського метзаводу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: