В ОРЛО придумали нову назву «народам Донбасу» – «донбасити»

Читать на русском
В окупованому Луганську у відповідь на заяви Захарченка про створення Малоросії розродилися новою назвою для мешканців ОРДЛО – донбасити.
фото: скріншот

В окупованому Луганську у відповідь на заяви Захарченка про створення «Малоросії» розродилися новою назвою для мешканців ОРДЛО – «донбасити». Історія славетного племені донбаситів описується в спеціальному навчальному посібнику під назвою «Луганщина: славний шлях через віки й тисячоліття».

Вперше цей термін використав визнаний в ОРДЛО вчений, «в. о. ректора» Луганського національного аграрного університету Михайло Орєшкін, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми видали ось таку книгу, цей навчальний посібник, перша частина. «Луганщина: славний шлях через віки й тисячоліття», де ми показуємо нашу єдність, так би мовити, донбаську. Був навіть запропонований термін такий – «донбасит», тобто це жителі Донбасу», – зазначив він.

Нагадаємо, після заяв ватажка бойовиків «ДНР» Олександра Захарченка про створення чергового псевдодержавного утворення під назвою «Малоросія», представники бойовиків у Луганську заявили, що не беруть участі в його створенні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: