Шабунін: до переслідування нашої організації причетні депутати від «Народного фронту»

Читать на русском
Шабунін вважає, що головною метою кримінального провадження проти керівництва його організації є отримання дозволу на негласні слідчі дії.

Голова правління «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін вважає, що головною метою кримінального провадження проти керівництва його організації є отримання дозволу на негласні слідчі дії.

Про це він розповів у ефірі «Еспресо.TV», передає «Слово і Діло».

«Ми можемо припустити, що третьою особою (яка ініціювала кримінальне провадження – ред.) є пан Павло Пинзеник, заступник голови комітету з питань регламенту», – заявив Шабунін.

Шабунін прокоментував подані Порошенком законопроекти про е-декларування ГОВін зазначає, що згідно з новими нормами, додаткові звіти подаватимуть також експерти та спеціалісти, які залучаються ГО та є ФОПами.

Шабунін стверджує, що до переслідування його організації причетні нардепи від «Народного фронту».

Він вважає, що ключовою метою цього провадження є отримання дозволу «на негласні слідчі дії, щоб отримати інформацію з наших рахунків, а потім зливати цю інформацію через провокаторів у медіа».

За його словами, податкова міліція, яка порушила справу проти керівництва «Центру протидії корупції», є органом, якого не існує.

Нагадаємо, слідче управління фіскальної служби Києва порушило кримінальне провадження проти керівників громадської організації «Центр протидії корупції».

Раніше в НАЗК пояснили правила декларування для антикорупційних громадських організацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: