Силовики прийшли з обшуками до Київської ОДА

Читать на русском
Прокуратура Київської області спільно із СБУ проводить обшуки у службовців управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації.

Прокуратура Київської області спільно із СБУ проводить обшуки у службовців управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури, передає «Слово і Діло».

Обшуки проводяться в зв’язку з інформацією про корупційні схеми видачі дозвільних документів на право обслуговування деяких маршрутів пасажирських перевезень. Також зазначається, що триває досудове слідство в кримінальному провадженні щодо корупційних дій посадових осіб Київської обласної державної адміністрації.

У НАБУ підтвердили затримання головлікаря Запорізької обласної лікарніВ Антикорупційному бюро прокоментували інформацію ЗМІ про затримання в Запоріжжі головного лікаря обласної лікарні.

Згідно з оперативною інформацією Служби безпеки України передбачається, що посадові особи управління інфраструктури КОДА протягом 2015-2016 років розробили протиправну схему видачі дозвільних документів на право обслуговування низки приміських автобусних маршрутів загального користування підконтрольним їм автомобільним перевізникам та афілійованим із ними структурам, які фактично не відповідали кваліфікаційним вимогам конкурсу.

З метою викриття та фіксації протиправної діяльності силовики обшукали службові приміщення Управління інфраструктури КОДА та помешкання фігурантів кримінального провадження.

Раніше сьогодні, 1 серпня, СБУ в Запорізькій області провела обшуки в приміщеннях мерії Запоріжжя. Згодом в СБУ пояснили, що шукали в будівлі мерії приховані камери, веб-камери та інші засоби таємного збору та передачі інформації до ОРДЛО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: