Генпрокуратура прийшла з обшуками до компанії, яка постачає е-браслети стеження

Читать на русском
Співробітники управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України проводять обшуки в офісі ізраїльської компанії Benish GPS.

Співробітники управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України в середу, 26 липня, проводять обшуки в офісі ізраїльської компанії Benish GPS.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

ГПУ отримала дозвіл суду затримати ЧерновецькогоГенеральна прокуратура отримала дозвіл суду на затримання екс-мера Києва Леоніда Черновецького для приводу до суду за клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді арешту.

«Чекаємо уточнюючу інформацію від департаменту Сергія Горбатюка (глава управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури)», - сказала Сарган.

Слідчі дію проходять в київському офісі компанії.

Benish GPS в тому числі поставляла українським правоохоронцям електронні браслети стеження. Їх застосовують для контролю за переміщенням злочинців і підозрюваних (обвинувачених) у вчиненні злочинів.

Нагадаємо, що податкова міліція під керівництвом Генеральної прокуратури України розпочала масштабну спецоперацію з протидії тіньовому ринку спирту і провела обшуки на 41 спиртзаводі.

Раніше журналіст «Слова і Діла» Олег Новіков розповів про проблему з електронними браслетами, яких в Україні виявилося дуже небагато.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: