Один із фігурантів справи щодо стрілянини в Дніпрі виїхав за кордон

Читать на русском
Один із фігурантів справи про стрілянину в Дніпрі, внаслідок якої загинули двоє учасників АТО, залишив лікарню, де перебував із пораненням і виїхав за кордон.

Один із фігурантів справи про стрілянину в Дніпрі, внаслідок якої загинули двоє учасників АТО, залишив лікарню, де перебував із пораненням і виїхав за кордон.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на обласне управління Нацполіції, передає «Слово і Діло».

За даними поліції, чоловік насправді не був підозрюваним і не мав жодного статусу в справі, тому в правоохоронців не було підстав обмежувати його пересування.

«У нього не було жодного статусу. Законних підстав не було, щоб йому визначити статус. Він був у тяжкому стані, тому слідчі дії з ним не проводилися. На сьогодні його законним представником є адвокат, він співпрацює зі слідством. Його родичі звернулися з проханням про переведення його до іншої клініки, їм не відмовили. В нас немає підстав обмежувати його пересування як на території нашої країни, так і за кордоном», – сказали в прес-службі обласної поліції.

Поранений у Дніпрі адвокат: ніхто не чекав, що вони почнуть стрілятиСтрілянину в Дніпрі почали бандити, яких на зустріч привів із собою діловий партнер брата пораненого під час події адвоката Едмонда Саакяна.

Водночас у поліції підтвердили, що чоловік уже виїхав за кордон.

Що ж до другого фігуранта справи, то він, за даними поліції, як і раніше, перебуває в лікарні.

Як уточнює на своїй сторінці в Facebook журналіст із Дніпра Олександр Курбатов, йдеться про про громадянина Калашнікова, тоді як підозрюваний із прізвищем Пабілер досі перебуває в лікарні.

Нагадаємо, ввечері 24 липня в Дніпрі вбили двох учасників АТО, адвокат Едмонд Саакян отримав кілька поранень. Також отримали поранення четверо нападників.

Двох підозрюваних у причетності до стрілянини в Дніпрі, яких вдалося затримати, взяли під варту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: