Під час стрілянини в Дніпрі загинули бійці АТО – ЗМІ

Читать на русском
Внаслідок стрілянини, яка сталася в Дніпрі увечері, 24 липня, загинули і постраждали відомі бійці АТО.

Внаслідок стрілянини, яка сталася в Дніпрі увечері, 24 липня, загинули і постраждали відомі бійці АТО.

Один з убитих - місцевий атовець Олексій Вагнер. Другий убитий теж атовець, але ім'я його невідоме, відомий тільки позивний - Щука, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Страна».

Важке поранення отримав ще один ветеран АТО і відомий адвокат Едмонд Саакян. Він нині перебуває в реанімації.

Депутат Криворізької міської ради Микола Колесник на своїй сторінці в Facebook також повідомляє про поранення Саакяна.

«З приводу стрілянини в центрі Дніпра. Не було жодних "обопільних» розборок збройних угруповань. З машини вийшло тіло і відстрілялося з автомата по АТОвцях, потім сіло в машину і поїхало геть», - написав він.

У поліції Дніпра «Страні» повідомили, що стрілянину біля кальянної на проспекті Гагаріна в Дніпрі відкрили люди, які приїхали на зустріч із Саакяном та його братом. Причиною конфлікту, за словами голови кримінальної поліції Дніпра Олега Грозя, стали «економічні інтереси».

Також з'явилася інформація про те, що Саакян зумів здійснити кілька пострілів і поранити одного з нападників на його компанію стрільців.

Нагадаємо, увечері 24 липня на проспекті Гагаріна у Дніпрі сталася стрілянина. Невідомі під'їхали на автомобілі і з автоматів відкрили вогонь по п'яти чоловіках, які перебували на літньому майданчику кафе.

Внаслідок стрілянини одна людина загинула на місці, п'ятеро були доправлені до лікарні, пізніше один із них помер від отриманих травм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: