Керівництво Нацполіції планує розширити формат служби правоохоронців у зоні АТО

Читать на русском
Для поліцейського полку Миротворець, а також для всіх правоохоронців, що несуть службу в зоні АТО, розробляється новий формат роботи.
Батальйон "Миротворець"Фото з відкритих джерел

Для поліцейського полку «Миротворець», а також для всіх правоохоронців, що несуть службу в зоні АТО, розробляється новий формат роботи.

Про це з посиланням на Департамент комунікації НПУ повідомляє «Слово і Діло».

Як заявив, глава Національної поліції Сергій Князєв, відтепер, окрім патрулювання та виїздів на спецоперації, перед підрозділом поліції «Миротворець» стоятиме більше завдань. Їх будуть залучати до більшої кількості спеціальних операцій і патрулювання в складі груп швидкого реагування.

Два роки Національній поліції: що обіцяли правоохоронцям політики2 липня 2015 року була офіційно створена Національна поліція України. Вже за два дні перші патрульні вийшли на вулиці столиці. В зв’язку з цим «Слово і Діло» вирішило пригадати, що за останні два роки встигли пообіцяти з приводу поліції українські політики і що насправді виконали.

«В Нацполіції вже розробляють план змін у роботі полку «Миротворець» та прораховують систему координації з іншими підрозділами відповідно до штатного розпису та чинного законодавства. Також буде змінено формат несення служби поліцейськими у районі зони проведення антитерористичної операції, що дозволить вдосконалити роботу поліції на Донеччині та Луганщині», – повідомляють у відомстві.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» проаналізувало, яких змін зазнало правоохоронне відомство за останні два роки.

Додамо також, що днями журналіст порталу Олег Новіков з’ясував, яка в поліції ситуація з електронними браслетами, застосування яких часто визначається судом як запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: