В СБУ пояснили ситуацію з обшуком у Трояна

Читать на русском
Як повідомили в СБУ, Вадим Троян дійсно був підозрюваним у справі про вимагання, але перевірка цих даних спростувала ці відомості.
Вадим ТроянФото з відкритих джерел

Як повідомили в Службі безпеки України, заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян не є підозрюваним в кримінальних провадженнях.

Про це з посиланням на прес-службу відомства повідомляє «Слово і Діло».

Там кажуть, що високопосадовець МВС дійсно був у числі підозрюваних у справі про вимагання грошей у приватного підприємця, однак проведені слідчі дії спростували інформацію про його причетність до нього.

«У рамках проведення слідчих дій правоохоронці отримали інформацію про можливу участь у цих протиправних діях заступника міністра МВС України В. Трояна. Незважаючи на статус особи, для встановлення істини було ухвалене рішення про проведення обшуку в житловому приміщенні пана Трояна... За результатами зазначених слідчих дій інформація про можливу причетність пана Трояна до такої протиправної діяльності виявилася недостовірною і не підтвердилася. Таким чином, В. Троян не є підозрюваною особою», – йдеться в повідомленні СБУ.

У службі підкреслили, то тим часом затримані троє підозрюваних у справі, за якою спочатку проходив заступник міністра.

Раніше про затримання помічника Трояна на прізвище Іваштенко, заступника керівника «Нацкорпусу» Бржезінскога і ще однієї людини, прізвище якої не називається, заявляв генеральний прокурор Юрій Луценко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: