«Київгаз» перевірить стан газового обладнання всіх будинків столиці

Читать на русском
Київгаз закликає власників забезпечити доступ до газового обладнання і внутрішньобудинкових газопроводів.

ПАТ «Київгаз» проведе перевірку технічного стану газового обладнання та інструктаж для безпечного користування газовими приладами в квартирах.

Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, передає «Слово і Діло».

Порошенко підписав закон, що зобов’язує ставити лічильникиДокумент передбачає обов'язкове оснащення лічильниками всіх будівель, приєднаних до зовнішніх теплових мереж, мереж гарячого та холодного водопостачання.

Відповідне доручення дав керівництву підприємства заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

«Київгаз» закликає власників і балансоутримувачів забезпечити безперешкодний доступ до власного газового обладнання та внутрішньобудинкових газопроводів», - йдеться у повідомленні.

За інформацією «Київгаз», значна кількість киян ігнорує життєво важливі правила і створює випадки неправомірного ненадання доступу в приміщення.

Нещодавно, у столиці, в результаті вибуху, який стався 26 липня, в житловому будинку в Києві, загинула самотня літня жінка.

Раніше повідомлялося, що суд зобов'язав Кабмін прописати порядок компенсацій «Нафтогазу» за поставки газу населенню.   Нагадаємо, що директор Інституту енергетичних досліджень розповів «Слову і Ділу» про тарифну політику і припустив, чи варто очікувати підвищення цін на газ для населення у новому опалювальному сезоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: