Німецький Deutsche Bank може вивести з Великої Британії близько $350 мільярдів – ЗМІ

Читать на русском
Йдеться про програму перекладу балансу банку з британських рахунків у Франкфурт-на-Майні в зв'язку з майбутнім виходом Великобританії з Євросоюзу.

Найбільший банк Німеччини - Deutsche Bank - може перевести близько $350 млрд з британських рахунків у Франкфурт-на-Майні через Brexit.

Про це повідомляє RNS cо посиланням на Bloomberg, передає «Слово і Діло».

У Брюсселі Велика Британія та Євросоюз розпочали перший раунд переговорів щодо BrexitБританський міністр із питань Brexit Девід Девіс у понеділок, 17 липня, зустрінеться з головним переговірником ЄС Мішелем Барньє й це стане офіційним початком першого раунду переговорів про вихід Великобританії зі складу ЄС.

За даними агентства, мова йде про програму перекладу балансу банку з британських рахунків у Франкфурт-на-Майні у зв'язку із майбутнім виходом Великобританії з Євросоюзу.

Проект буде реалізовуватися протягом півроку починаючи з вересня 2018 року.

Офіційний представник Deutsche Bank Моніка Шаллер відмовилася прокоментувати дану інформацію.

Раніше газета Financial Times повідомляла, що Deutsche Bank може вивести до 4 тис. робочих місць з Лондона через тиск регуляторів і загрози «жорсткого Brexit».

Раніше повідомлялося, що у Великобританії опублікували законопроект щодо Brexit.   Нагадаємо, що Британія може спростити візовий режим з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: