Британія може спростити візовий режим з Україною

Читать на русском
Посол Великобританії в Україні заявила, що їй необхідно узгодити очікування України від візового режиму з Британією, після чого вона зможе обговорювати деталі з британською владою.

Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф пообіцяла переконати свій уряд запровадити пом'якшений візовий режим з Україною.

Про це вона повідомила під час круглого столу «Аудит зовнішньої політики: Україна-Велика Британія» в понеділок у Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Британія готова поглибити співпрацю з Україною в сфері оборониВеликобританія і Україна мають намір продовжувати подальшу співпрацю в сфері безпеки і оборони.

«У нас існує пом'якшений візовий режим із деякими країнами світу. Я буду переконувати мій уряд застосувати його до України», – заявила Гоф.

Посол додала, що їй необхідно узгодити очікування України від візового режиму з Великою Британією, після чого вона зможе обговорювати деталі з британською владою.

Як відомо, прем'єрка Британії Тереза ​​Мей заявила, що може знадобитися певний перехідний період, щоб згладити вихід країни з Європейського Союзу.

Також Мей пропонує громадянам ЄС після Brexit статус переселенців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: