ВМС України випробують нову систему виявлення підводних човнів – відео

Читать на русском
У дежконцерні Укроборонпром очікують проведення випробувань і прийняття на озброєння ВМС радиогидроакустические системи.

У дежконцерні «Укроборонпром» очікують проведення випробувань і прийняття на озброєння ВМС радиогидроакустические системи.

Про це повідомила прес-служба держконцерну, передає «Слово і Діло».

Чубаров: у окупованому Криму Росія створює військовий форпост на противагу НАТОЧубаров вважає, що Росія продовжуватиме мілітаризацію анексованого Криму, аби використовувати його як військовий форпост.

Нова система забезпечила виконання бойового завдання міжнародних навчань Sea Breeze - 2017, що пройшли в Одесі 10-22 липня.

Радіогідроакустичні буї розробки і виробництва ДП «Київський науково-дослідний інститут гідроприладів» в ході міжнародних навчань забезпечили виявлення умовного супротивника - турецького підводного човна S-349 «Батирай» і передачу даних про його місцезнаходження на флагманський корабель - фрегат «Гетьман Сагайдачний».

"Sea Breeze-2017". Морська компонета.Breeze347

«Українські моряки більше години «вели» турецький підводний човен і контролювали її переміщення, що в реальних бойових умовах дозволяло гарантовано знищити супротивника», - підкреслюється в повідомленні.

За даними розробника, застосування в радиогидроакустические системі нових технологій дозволило істотно підвищити її основні характеристики, а також 10-кратно збільшити можливості корабля і посилити протичовновий компонент ВМС України.

Раніше експерт-міжнародник розповів «Слову і Ділу», чи варто побоюватися російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017».

Нагадаємо, Китай і Росія проведуть спільні навчання в Балтійському морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: