У Міноборони оцінили загрозу від військових навчань Путіна в Білорусі

Читать на русском
Заплановані на вересень російсько-білоруські навчання Захід-2017 несуть загрозу територіальній цілісності України.

Військові навчання російської армії в Білорусі «Захід-2017», які пройдуть у вересні 2017 року, можуть бути використані для початку агресії проти всіх країн, які мають спільний кордон з РФ.

Про це заявив міністр оборони України під час зустрічі з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом в Штаб-квартирі НАТО, передає «Слово і Діло».

Полторак пообіцяв внести зміни в Бойовий статутСказано 24 червня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

За словами глави оборонного відомства, Україна буде в готовності до відбиття можливої ​​агресії.

«Передбачено величезне перекидання військ і маневри. Тільки для перекидання особового складу замовлено чотири тисячі вагонів. Це дуже велике угруповання, і, звичайно, проведення таких навчань на кордоні з Україною є загрозою», - заявив Полторак.

Він також зазначив, що генсек НАТО усвідомлює загрозу, витікаючу від Росії, тому військове угруповання Північноатлантичного альянсу в Східній Європі буде посилено.

НАТО не планує розміщувати військову базу в ЧорногоріїМіністр оборони Чорногорії заявив, що розміщення військової бази НАТО в країні, яка днями стала членом Альянсу, не є актуальним завданням.

«Звичайно, зі свого боку ми також будемо адекватно реагувати на проведення цих навчань», - додав міністр оборони України.

Нагадаємо, сьогодні Степан Полторак заявив про створення кібервійськ.

Раніше повідомлялося, що жертвою вибуху авто в Києві став представник Міноборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: