НАЗК взялося за перевірку декларації Тимошенко

Читать на русском
НАЗК почало повну перевірку електронної декларації за 2015 і 2016 роки голови фракції Батьківщини Юлії Тимошенко.

Національне агентство із запобігання корупції почало повну перевірку електронної декларації за 2015 і 2016 роки голови фракції «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Таке рішення було ухвалено на засіданні Агентства в четвер, 20 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Повна перевірка декларацій Тимошенко розпочата на підставі інформації Генеральної прокуратури.

Згідно з порядком, повна перевірка декларації триває 60 календарних днів від дня ухвалення рішення про проведення перевірки. В разі необхідності терміни проведення перевірки декларації можуть бути продовжені до 30 календарних днів.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України

Як відомо, в електронній декларації за 2015 рік Тимошенко вказала, що має 485 971 грн на банківському рахунку та 318 ти. грн готівкою. За 2016 рік вона задекларувала 876 724 грн доходів, а її чоловік Олександр – 3 112 710 грн.

Нагадаємо, на початку червня фракція БПП просила НАБУ та САП перевірити обставини підписання Тимошенко газового контракту з Росією на предмет державної зради.

Також зазначимо, що через недостовірні дані у фінансовому звіті ВО «Батьківщина» Печерський суд Києва зобов'язав Генпрокуратуру порушити справу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: