Неділя в АТО: бойовики стріляли по Авдіївці та Широкиному

Читать на русском
У неділю, 16 липня, станом на 18:00 проросійські бойовики на Донбасі 7 разів обстріляли позиції сил АТО, застосувавши заборонену зброю.

У неділю, 16 липня, станом на 18:00 проросійські бойовики на Донбасі 7 разів обстріляли позиції сил АТО, застосувавши заборонену зброю.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Так, на луганському напрямку окупанти били з гранатометів по українських опорних пунктах у Кримському, Новозванівці та Малиновому. Вночі злочинці обстріляли з 82-мм мінометів житловий сектор селища Золоте, пошкодивши будинки місцевих жителів.

На донецькому напрямку близько опівночі злочинці вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по шахті Бутівка, а по Авдіївці випустили 5 снарядів із танку.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 16 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На маріупольському напрямку близько 6:00 загарбники гатили зі 122-мм артилерії по Широкиному.

У штабі АТО зазначили, що всі 7 випадків застосування зброї противником зафіксовано вранці до 07:00.

Нагадаємо, в неділю, 16 липня, селище Золоте Луганської області зазнало обстрілу з боку сепаратистів, а за день було зафіксовано понад 25 обстрілів, є загиблий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: