Жебрівський розповів Хугу про порушення бойовиками «хлібного перемир'я»

Читать на русском
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час зустрічі з Олександром Хугом розповів про порушення бойовиками хлібного перемир'я.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час сьогоднішньої зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Олександром Хугом розповів про порушення бойовиками «хлібного перемир'я», що триває й досі.

Донбас – хімічна бомба уповільненої дії: нові загрози для країни, які розкрила війнаПолітичний експерт оцінив виникнення нових загроз на Донбасі та пояснив, навіщо Георгій Тука заявив про виселення людей із Донбасу.

Також Жебрівський наголосив на екологічних проблемах Донбасу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Розповів, що всупереч оголошеному «хлібному перемир'ю» бойовики не припиняють обстріли контрольованої Україною території із забороненої зброї. Вкотре акцентував увагу представників місії на екологічній небезпеці, яку несе війна в Донецьку область. Звернув увагу, що українська сторона не має змоги моніторити й впливати на екологічну ситуацію на окупованій території, тому в цьому питанні можемо розраховувати лише на підтримку міжнародної спільноти», – написав Жебрівський.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука звинуватив Жебрівського в «політичному страусизмі».

Відзначимо також, що 21 квітня 2017 року Павло Жебрівський пообіцяв вирішити питання будівництва 800 метрів нової теплотраси до комунальної котельні №13 у місті Селидове.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: