Зведення штабу АТО 17 липня: понад 15 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 16 липня.

За минулу добу 16 липня російсько-окупаційні війська здійснили 16 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовослужбовець отримав уламкове поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Вчорашній вечір та ніч не стали мирними для жителів Донбасу. І хоча вдень незаконні збройні формування не обстрілювали українські позиції, після 18 години ворог усе ж продовжив провокації. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 4 рази відкривали вогонь», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку з гранатометів бойовики били по наших опорних пунктах у Водяному та Широкиному. З 20:40 і майже упродовж 2 годин ворог зі 120-мм та 82-мм мінометів, БТРів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював підрозділи сил АТО в районі селища Гнутове. Приблизно у цей же час злочинці били по українських захисниках у Талаківці. Тут унаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав уламкове поранення. Крім того, наприкінці доби бойовики випустили 13 мін калібру 82 мм по Красногорівці.

На луганському напрямку бойовики з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Новозванівку, Троїцьке, Новоолександрівку та Донець.

Нагадаємо, протягом 16 липня сепаратисти гатили по Авдіївці та Широкиному.

15 липня бойовики здійснили понад 25 обстрілів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: